Entry-header image

Masuri de preventie

Dotări pentru siguranța tuturor

 

Pentru ca ne dorim ca sejurul la Pensiunea Casa Alba sa se desfasoare in siguranta pentru turisti si personal, ne-am luat toate masurile necesare. Astfel am dotat pensiunea cu urmatoarele:

  • Dispenser dezinfectant · Veti gasi dispenser cu gel dezinfectant în spațiile comune – va recomandam sa il utilizati cat mai des.
  • Panou receptie · Am montat panou de protecție din plexiglas la recepție pentru interactiunea turistilor si receptionerului.
  • Covorașe dezinfectante · La intrarea in pensiune veti gasi un covorașe dezinfectant – va recomandam ca inainte de a intra in unitatea de cazare petreceti cateva secunde pe acesta
  • Marcarea locurilor de așteptare · In zona de receptie am marcat si delimitat zona de distanta sociala recomandata – va rugam sa o respectati
  • Afișe mesaje informative · In pensiune veti gasi afise informative cu privire la preventia COVID-19 – va rugam sa le cititi si sa respectati recomandarile gasite in acestea

Măsuri preventive pentru siguranța personalului

 

Angajații poartă mască şi mănuşi pentru a minimiza contactul cu oaspeţii

Personalul este educat privind sporirea atenției asupra curățeniei extreme a zonelor publice și a camerelor.

 

Măsuri preventive pentru siguranța oaspeților

 

Inainte de cazarea oricarui oaspete, camerele sunt curatate si dezifectate cu o atentie sporita. Dupa cazare, pentru o interactiune minima intre turisti si personal, turistul poate sa opteze pentru self-cleaning. Orice solicitare dupa efectuarea cazarii in camera de schimbare a lenjeriei, prosoapelor sau curatenie in camera se va face prin mesaj, telefonic la 0766 795 199  sau online – e-mail la contact@casaalbavalcea.ro.

 

Curățenie cu dezinfectanți profesionali 

 

Curățarea spațiilor comune se efectueaza de mai multe ori pe zi (hol, recepție, terasă etc.). Curățarea suprafețelor comune este efectuata cu substante dezinfectante recomandate de autorități.

 

Procedura check-in si plată

 

Pentru a evita interactiunea unama, plata se va face prin instrumente bancare – transfer bancar sau card. Recomandam sa evitati plata numerar. Cazarea se va face numai dupa o rezervare prealabila. Inainte de ziua cazarii se va comunica ora sosirii.

 

Masă

 

Catering sau Take-away

Exista mai multe restaurante care ofera mancare in sistem de catering sau take-away, iar la Pensiunea CASA ALBA exista mai multe posibilitati de a consuma mancarea comandata: 2 pavilioane in aer liber, cu mese si scaune care respecta distanta obligatorie, curte cu gazon si mese in aer liber, living cu mese asezate astfel incat sa se respecte distanta obligatorie. Pensiunea Casa Alba pune la dispozitia turistilor tacamuri, farfurii, pahare de unica folosinta, iar pe mese veti gasi naproane de unica folosinta.

 

Pentru siguranta turistilor, va rugam sa nu utilizati zona de preparare a mancarii, fiind o zona comuna pentru toti oaspetii pensiunii cazati in cele 5 camere duble.