Cameră dublă matrimonială

Camerele duble clasice au pat dublu sau paturi de o persoană. Proiectate într-o zonă de living deschisă, acestea au o mulțime de facilități în cameră.

Dimensiunile camerelor variază de la 20 la 25 mp. De asemenea, acestea sunt dotate cu un minibar complet aprovizionat și gustări, unitate de aer condiționat, două scaune confortabile, oglindă de machiaj, dulap imens, un covor moale făcut manual și baie privată.

Alegere perfectă pentru luna de miere și cupluri.

Mai mult, puteți comanda orice tip de masă în orice moment, în timp ce lucrăm non-stop.

Cameră Dublă Superioară

Camerele duble superioare din pensiunea noastra sunt perfect echipate pentru cupluri sau prieteni care călătoresc. Vederea la parc sau la plantația de măslini vă va aduce amintiri de neuitat.

Aceste camere au fost proiectate cu o zonă de living deschisă și sunt foarte luminoase și spațioase – sunt disponibile fie cu paturi duble, fie cu paturi queen-size. Dimensiunile camerelor sunt diferite – de la 30 la 35 mp. Interiorul este realizat cu o paletă caldă de tone de pereți și mobilier. Un birou și un set staționar vă stau la dispoziție. Oglinda de machiaj și scaunul sunt, de asemenea, incluse.

Băile sunt dotate cu duș sau cadă.

Pentru luna de miere avem propuneri și servicii speciale pe care le putem afla prin contact direct.